Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2011 19:44 - До кога, българино?
Автор: mariyan93 Категория: Други   
Прочетен: 372 Коментари: 1 Гласове:
2



 До кога?

Вече 22 години на преход, а какъв е резултатът? Кой ли не дойде да краде? Кой ли не се подиграва с обикновения българин?  Политици, бандити, чиновници, роми и кой ли още не – тъпкаха човешките ни права и ни заробваха. Жертви сме на постоянен физически и психически тормоз. Постоянно треперим за бъдещето си – било то по икономически причини или заради честотата на криминалните деяния(които от своя страна за резултат от слаба вътрешна политика и тежките условия на живот). Превръщаме се в чужденци в собствената си държава. Ромският етнос се разраства с огромни темпове. Ромите имат права без никакви задължение, а за нас братята българи е обратно. Мазните мутри от телевизията не спират да ни лъжат колко е розово положението ни. Костюмирани бабаити представляват властта в държавата ни. Министерство на вътрешните работи се превърнало в репресивен орган на властта, чиято власт и влияние се разрастват със всеки изминал ден. Заробени сме от система която изсмуква благосъстоянието и кръвта от обикновение данъкоплатец, а в същото време не прави абсолютно нищо за неговото благополучие. Закон и ред са думи, които тук имат смисъл само когато допре до събиране на пари. Познато ли ви е? Питам: „До кога?” До кога ще стоим безучастно? До кога ще дремем като овце? До кога ще подаваме лявата буза след като са ни ударили по дясната? До кога ще сме роби? Независими сме от 103 години.Крайно  време е да кажем „стоп” на всички потисници и душмани, да надигнем глава и да сложим край на този цирк.

Призовавам всеки, който все още може да усети българското в себе си и му е омръзнало да стои и гледа безучастно как всичко българско и родно е безочливо потъпквано, да излезне и да сложи край на този фарс. Време е за революция. Щом управляващите не могат нищо друго освен да крадат и да лъжат, време е народа да вземе нещата в свои ръце, време е за революция. Българи, разберете: 22 години бяхме крадени, лъгани и потискан. Дали ще е г-н Костов, г-н Станишев, г-н Борисов или г-н Х – няма значение. Системата ни е сбъркана и само ние можем да променим това, но това няма да стане като стоим и си говорим. Трябва да се вдигнем, да сме единни. Време е за бунт. Трябва да изселим ромите, да натикаме бандитите в затворите където им е мястото и да вземем властта от самозабравилите се политици. Време е да върнем България на българите. Призовавам за въстание!!! Призовавам вас, всички българи, заедно да строшим оковите с които сме вързани вече 22 години. Българино, сега е моментът да се събудиш! Сега! Направи СВОЯ ИЗБОР -  дали ще продължиш да спиш като до сега или ще промениш съдбата си?

Ако това съобщение ви е накарало да се замислите, разпратете го навсякъде. Нека заедно променим своята държава и своето бъдеще!

Близо е времето вече — българинът не ще бъде роб, а свободен.” В.Левски




Гласувай:
2




1. mt46 - Дано!
25.09.2011 19:58
За пръв път наблюдавам толкова много постинги за едно събитие, на една тематика, с един основен въпрос - "Докога?"...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mariyan93
Категория: Други
Прочетен: 6392
Постинги: 1
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930